Indefrysningsordningen

Information til fjernvarmeforbrugere om Indefrysningsordningen.

Lige nu er der mange fjernvarmeforbrugere, der gerne vil tale med os. Mange er usikre på de stigende energipriser, deres forbrug og Folketingets beslutning om at tilbyde en indefrysningsaftale for dele af fjernvarmeprisen til nogle varmeforbrugere.

Indefrysningsordningen – hvad betyder det for dig som forbruger hos GPKV AMBA?

Folketinget har sidst i september vedtaget, at nogle fjernvarmeforbrugere midlertidigt kan få indefrosset en del af deres regning for fjernvarme. Ordningen vil være gældende fra den 1. januar 2023. Det er kun forbrugere hos fjernvarmeselskaber med en samlet pris for et standardhus over 26.000 kr. inkl. moms, der bliver omfattet af indefrysningsordningen. Og indefrysningsordningen vil kun være gældende for den del af varmeprisen, der er over 26.000 kr. inkl. moms, og som skal afregnes efter den 1. januar 2023.

  • Du er som fjernvarmeforbruger hos GPKV AMBA IKKE berettiget til at søge om henstand via Indefrysningsordningen, da vores årlige varmepris ikke overstiger grænsen på 26.000 kr. inkl. moms. for et standardhus. (Standardhus: 130 m2 med årligt forbrug på 18,1 MWh.)

 

For GPKVs anpartshaver vil det betyde at indfrysningsordningen KUN vil være muligt hvis vores fjernvarme pris når 1,44 kr. pr. kWh inkl. moms.

Der er vi heldigvis et stykke vej fra endnu da vores nuværende varmepris er 0,75 kr. pr. kWh inkl. moms.


Du er naturligvis velkommen til at henvende dig til os, hvis du er i tvivl om ovenstående. 

Der er ligeledes mulighed for at søge mere viden om ordningen på nedenstående links: